ZoomIN ZoomOUT

In deze bijzondere tijd wil ik mij graag inzetten om retailers in binnensteden en centrumgebieden te helpen.
Naast mijn ervaring en kennis zet ik graag mijn netwerk in dat oa bestaat uit CMA (Centrummanagement Academy) die weer nauw samenwerkt met InRetail. Binnen deze organisaties komen allerlei initiatieven en acties bij elkaar waar we allemaal wat aan kunnen hebben.  

POST-CORONA | HET NIEUWE NORMAAL

Deze wereldwijde gezondheidscrisis betekent een verandering in consumentengedrag zowel voor de korte als de lange termijn. Voor retailers is het van belang dit te blijven volgen. Deze veranderingen dagen retailers uit om op nieuwe behoeften van klanten in te spelen met producten, services, diensten of kanalen. De crisis biedt kansen voor nieuwe innovaties en inkomsten, met name op digitaal gebied en op het gebied van e-commerce. Retailers die zich het best weten te vormen naar het ‘nieuwe normaal’ kunnen sterker uit de strijd komen en zijn de winnaars van morgen.

ZoomIN ZoomOUT

Mijn aanbod is om (gratis) 2 videomomenten te plannen. Tijdens deze videomomenten bespreken we welke ondersteuning nodig is voor de retailers, om sterker uit de strijd te komen. 


Corona & Basisinkomen

Het Coronavirus treft ons allemaal! Onzekere tijden maar ook tijd om tot bezinning te komen. Het kabinet treft allerlei maatregelen. Is nu het moment daar om met behulp van basisinkomen tot oplossingen te komen.

Als mensen een basisinkomen krijgen, gaan ze het dan verspillen? Wat als mensen wél deugen en ze zouden juist door het basisinkomen kunnen doen, waar hun hart sneller van gaat kloppen.